fbpx
DfB_logo2

Είσαι επαγγελματίας τεχνικός ή έχεις τεχνική εταιρία;

Οργάνωσε και διαχειρίσου την επιχείρηση σου εύκολα και αποδοτικά, από όπου και αν βρίσκεσαι!

Χρησιμοποίησε το No.1 ψηφιακό εργαλείο που εμπιστεύονται πάνω από 100 τεχνικές εταιρίες στην Ελλάδα!

Play Video
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
1
ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝA ΕΡΓΑ
1
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
1
ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ TΕΧΝΙΚΟΙ
1
Συνδρομή
από 15€ / Μήνα

Υποστηριζόμενες λειτουργίες:

 • Οργάνωση πελατών και έργων
 • Καταγραφή ιστορικού εργασιών
 • Αποθήκευση φωτογραφιών, σημειώσεων, αρχείων
 • Διαχείριση ραντεβού μέσω ημερολογίου
 • Καταγραφή εξοπλισμού και υλικών
 • Διαχείριση ταμείου και πιστώσεων
 • Εξαγωγή αναφοράς εργασιών
 • Υπενθύμιση περιοδικών εργασιών π.χ. συντηρήσεων

Δοκιμάστε το, πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιχείρησης σας, δωρεάν για 1 μήνα.

 

Ζητήστε να σας καλέσουμε!

 

DfB_logo2

Το No.1 εργαλείο διαχείρισης για τεχνικές εταιρίες

Οργάνωση πελατών και έργων

Καταγράψτε τις επαφές των πελατών σας και τα έργα που έχετε υλοποιήσει.

Καταγραφή Εργασιών

Καταγράψτε όλες τις εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί, με αναλυτικές σημειώσεις, φωτογραφίες, και συνοδευτικά αρχεία εξασφαλίζοντας πλήρη διαφάνεια και ακρίβεια.

Οργάνωση Ραντεβού

Διαχειριστείτε εύκολα τα ραντεβού σας, είτε εργάζεστε μόνος είτε έχετε συνεργείο τεχνικών. Προσθέστε την τοποθεσία, το είδος της επίσκεψης και αναθέστε τον κατάλληλο τεχνικό, ο οποίος ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο

Διαχείριση Ταμείου

Διαχειριστείτε εύκολα τις πληρωμές της επιχείρησής σας, έχοντας πλήρη εικόνα των οικονομικών συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο.

Γιατί Εμάς

Ολοκληρωμένη Διαχείριση

Ενιαία πλατφόρμα για οργάνωση ραντεβού, συντονισμό επισκέψεων και διαχείριση πληρωμών.

Άμεση Ενημέρωση

Αυτόματες ειδοποιήσεις στους τεχνικούς μέσω της εφαρμογής κινητού, εξασφαλίζοντας ότι είναι πάντα ενήμεροι για το πρόγραμμά τους.

Λεπτομερές Ιστορικό

Καταγραφή όλων των εργασιών με σημειώσεις και φωτογραφίες, διευκολύνοντας την παρακολούθηση και την αναφορά προηγούμενων εργασιών.

Ευκολία Χρήσης

Φιλικό προς τον χρήστη interface που επιτρέπει γρήγορη και εύκολη πλοήγηση και διαχείριση.

Ανάλυση και Αναφορές

Παρακολούθηση της απόδοσης της επιχείρησης με αναλυτικά στατιστικά και αναφορές, βοηθώντας στη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων.

Εύκολη Πρόσβαση

Διαθεσιμότητα μέσω εφαρμογής κινητού, παρέχοντας ευελιξία και πρόσβαση στις πληροφορίες από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Customers reviews

Απόψεις Πελατών

Συχνές Ερωτήσεις

Είμαστε εδώ για να λύσουμε όλες τις απορίες σας

Το εργαλείο απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα τεχνικών επαγγελμάτων παρέχοντας τη δυνατότητα προσαρμογής στις ιδιαίτερες ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης. Ενδεικτικοί τύποι επαγγελματιών που ήδη εφαρμόζουν το εργαλείο είναι: τεχνικοί θέρμανσης/ψύξης/εξαερισμού, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, συντηρητές μηχανημάτων, κατασκευαστές, εταιρείες καθαρισμού, απολυμάνσεων, εταιρείες προμήθειας φίλτρων νερού και άλλα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ακόμη και αν το επάγγελμα σας δεν αναφέρεται παραπάνω.

Το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξ’ ολοκλήρου, ακόμη και από ένα μοναδικό χρήστη, από όποιο σημείο και αν βρίσκεται (επίσκεψη σε πελάτη, γραφείο, εν κινήσει). Σε αυτή την περίπτωση προτείνεται η χρήση της εφαρμογής κινητού τηλεφώνου.

Δεν απαιτείται να υπάρχει άτομο στην εταιρεία το οποίο θα αναλάβει την αποκλειστική χρήση του εργαλείου, καθώς υποστηρίζεται η δυνατότητα παράλληλης πρόσβασης από το σύνολο των εργαζομένων της επιχείρησης. Στην περίπτωση που υπάρχει άτομο της εταιρείας που βρίσκεται πολλές ώρες σε περιβάλλον γραφείου, προτείνεται η χρήση της εφαρμογής Η/Υ για αποδοτική χρήση του εργαλείου.

Η κοστολόγηση εξαρτάται από τον αριθμό των συνδεδεμένων χρηστών και η χρέωση γίνεται ανά μήνα. Δεν υπάρχει κάποια χρονική δέσμευση στη χρήση του εργαλείου, πέρα από τον τρέχοντα μήνα, ενώ η κοστολόγηση ξεκινά από τα 15€/μήνα.

Με την ενεργοποίηση του εργαλείου, το σύνολο των εργαζομένων της επιχείρησης αποκτά πρόσβαση για παράλληλη χρήση της εφαρμογής Η/Υ αλλά και της εφαρμογής κινητού τηλεφώνου. Ωστόσο, αρκεί να διαθέτετε πρόσβαση μόνο σε ένα από τους δύο τύπους συσκευών για αποδοτική χρήση των δυνατοτήτων του συστήματος.

Το εργαλείο, υποστηρίζει διαβάθμιση πρόσβασης μεταξύ 3 επιπέδων (διαχειριστής, γραμματεία, τεχνικός). Ο τεχνικός δεν έχει πρόσβαση στο σύνολο των πελατών της εταιρείας, παρά μόνο στους πελάτες που του έχουν ανατεθεί προς ολοκλήρωση εργασίες στο άμεσο χρονικό διάστημα (π.χ. ημέρα, εβδομάδα).

Προς το παρόν, το εργαλείο δεν υποστηρίζει λειτουργία τιμολόγησης, αλλά αποτελεί μία λειτουργία που εξετάζουμε προς υποστήριξη μέσω διαδεδομένων συστημάτων τιμολόγησης.

Ποιοι είμαστε

Η νεοφυής εταιρία domx ιδρύθηκε το 2019 στη Θεσσαλονίκη, από μία ομάδα εξειδικευμένων Mηχανικών. Η domx έχει αντικείμενο την ανάπτυξη προϊόντων και λογισμικού που απευθύνονται σε τεχνικές εταιρίες, παρόχους ενέργειας, αλλά και τον τελικό χρήστη.

Σήμερα μας εμπιστεύονται περισσότερες από 100 εταιρίες στην Ελλάδα, ενώ οι συνεργασίες μας εκτείνονται σε όλη την Ευρώπη μέσω της συμμετοχής μας σε Ερευνητικά Προγράμματα.

Ευχαριστουμε
για το ενδιαφερον σας

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Μέχρι να επικοινωνήσουμε μαζί σας, μπορείτε να δείτε μια συνοπτική περιγραφή των βασικών χαρακτηριστικών τoυ εργαλείου παρακάτω και ένα demo video του εργαλείου.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Διαχείριση & υποστήριξη πελατών (CRM)
 • Καταγραφή ιστορικού εγκαταστάσεων
 • Διαχείριση ραντεβού και επισκέψεων
 • Υπενθύμιση περιοδικών εργασιών (συντηρήσεων, κλπ)
 • Διαχείριση ταμείου και πιστώσεων
 • Διαχείριση υλικών
 • Καταγραφή απόδοσης προσωπικού
 • Καταγραφή στατιστικών για την εξέλιξη της επιχείρησης