fbpx

Είσαι επαγγελματίας τεχνικός και θέλεις να βελτιώσεις την οργάνωση της επιχείρησης σου;

Το DOMX for Business είναι το 1ο ψηφιακό εργαλείο που εστιάζει στις ανάγκες οργάνωσης επαγγελματιών τεχνικών και τεχνικών εταιριών, επιτρέποντας την ολοκληρωμένη και αποδοτική διαχείριση των επιχειρήσεων τους.

Play Video

Οργάνωσε την επιχείρηση σου εύκολα και αύξησε την απόδοσή της

Συνδρομή
από 15€ / Μήνα

Είτε δουλεύεις μόνος είτε έχεις συνεργείο τεχνικών, μπορείς να οργανώσεις τα ραντεβού, να συντονίσεις τις επισκέψεις σε πελάτες, να καταγράψεις το ιστορικό των εργασιών και να διαχειριστείς τις πληρωμές της επιχείρησης.

Πρόσθεσε την τοποθεσία, το είδος της επίσκεψης και τον τεχνικό που αναλαμβάνει το εκάστοτε ραντεβού. Ο τεχνικός ενημερώνεται αυτόματα μέσω της εφαρμογής κινητού για το πρόγραμμα του, ενώ κατά την επίσκεψη μπορεί να δει όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες από προηγούμενες επισκέψεις, με σημειώσεις και φωτογραφίες.

Στο τέλος της ημέρας έχεις την πλήρη εικόνα των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν, των σχετικών πληρωμών και σε βάθος χρόνου μπορείς να παρακολουθήσεις την εξέλιξη της επιχείρησης σου.

Είσαι δικαιούχος του προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ»;
Εξαργύρωσε το κουπόνι σου στην domX και απόκτησε το εργαλείο domX for Business.

Πραγματικά σενάρια χρήσης

Play Video

Συχνές Ερωτήσεις

Είμαστε εδώ για να λύσουμε όλες τις απορίες σας

Το εργαλείο απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα τεχνικών επαγγελμάτων παρέχοντας τη δυνατότητα προσαρμογής στις ιδιαίτερες ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης. Ενδεικτικοί τύποι επαγγελματιών που ήδη εφαρμόζουν το εργαλείο είναι: τεχνικοί θέρμανσης/ψύξης/εξαερισμού, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, συντηρητές μηχανημάτων, κατασκευαστές, εταιρείες καθαρισμού, απολυμάνσεων, εταιρείες προμήθειας φίλτρων νερού και άλλα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ακόμη και αν το επάγγελμα σας δεν αναφέρεται παραπάνω.

Το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξ’ ολοκλήρου, ακόμη και από ένα μοναδικό χρήστη, από όποιο σημείο και αν βρίσκεται (επίσκεψη σε πελάτη, γραφείο, εν κινήσει). Σε αυτή την περίπτωση προτείνεται η χρήση της εφαρμογής κινητού τηλεφώνου.

Δεν απαιτείται να υπάρχει άτομο στην εταιρεία το οποίο θα αναλάβει την αποκλειστική χρήση του εργαλείου, καθώς υποστηρίζεται η δυνατότητα παράλληλης πρόσβασης από το σύνολο των εργαζομένων της επιχείρησης. Στην περίπτωση που υπάρχει άτομο της εταιρείας που βρίσκεται πολλές ώρες σε περιβάλλον γραφείου, προτείνεται η χρήση της εφαρμογής Η/Υ για αποδοτική χρήση του εργαλείου.

Η κοστολόγηση εξαρτάται από τον αριθμό των συνδεδεμένων χρηστών και η χρέωση γίνεται ανά μήνα. Δεν υπάρχει κάποια χρονική δέσμευση στη χρήση του εργαλείου, πέρα από τον τρέχοντα μήνα, ενώ η κοστολόγηση ξεκινά από τα 15€/μήνα.

Με την ενεργοποίηση του εργαλείου, το σύνολο των εργαζομένων της επιχείρησης αποκτά πρόσβαση για παράλληλη χρήση της εφαρμογής Η/Υ αλλά και της εφαρμογής κινητού τηλεφώνου. Ωστόσο, αρκεί να διαθέτετε πρόσβαση μόνο σε ένα από τους δύο τύπους συσκευών για αποδοτική χρήση των δυνατοτήτων του συστήματος.

Το εργαλείο, υποστηρίζει διαβάθμιση πρόσβασης μεταξύ 3 επιπέδων (διαχειριστής, γραμματεία, τεχνικός). Ο τεχνικός δεν έχει πρόσβαση στο σύνολο των πελατών της εταιρείας, παρά μόνο στους πελάτες που του έχουν ανατεθεί προς ολοκλήρωση εργασίες στο άμεσο χρονικό διάστημα (π.χ. ημέρα, εβδομάδα).

Προς το παρόν, το εργαλείο δεν υποστηρίζει λειτουργία τιμολόγησης, αλλά αποτελεί μία λειτουργία που εξετάζουμε προς υποστήριξη μέσω διαδεδομένων συστημάτων τιμολόγησης.

Ποιοι είμαστε

Η domX ιδρύθηκε το 2019 ως νεοφυής εταιρεία με αντικείμενο τις έξυπνες τεχνολογίες διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας.

Η εταιρεια αναπτύσει προϊόντα και λογισμικό παρέχοντας λύσεις στον τελικό χρήστη, αλλά και προηγμένες υπηρεσίες για εταιρείες εγκατάστασης – συντήρησης συστημάτων θέρμανσης.

Οι διαθέσιμες λύσεις εφαρμόζονται ήδη από διακεκριμένες τεχνικές εταιρείες και παρόχους ενέργειας.

Ευχαριστουμε
για το ενδιαφερον σας

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Μέχρι να επικοινωνήσουμε μαζί σας, μπορείτε να δείτε μια συνοπτική περιγραφή των βασικών χαρακτηριστικών τoυ εργαλείου παρακάτω και ένα demo video του εργαλείου.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Διαχείριση & υποστήριξη πελατών (CRM)
  • Καταγραφή ιστορικού εγκαταστάσεων
  • Διαχείριση ραντεβού και επισκέψεων
  • Υπενθύμιση περιοδικών εργασιών (συντηρήσεων, κλπ)
  • Διαχείριση ταμείου και πιστώσεων
  • Διαχείριση υλικών
  • Καταγραφή απόδοσης προσωπικού
  • Καταγραφή στατιστικών για την εξέλιξη της επιχείρησης